0 0
Домашен хляб с тесто от пекарна

Домашен хляб с тесто от пекарна

Характеристика:

    Инструкции

    Сподели

    Пухкав домашен хляб с тесто от пекарна с прясна мая, без мляко и захар, изпечен след това на фурна в тава.

    Ако никога не сте правили досега домашен хляб, това е основния начин по който можете да си го приготвите в къщи. Рецептата по-долу показва стъпка по стъпка как се прави лесно, дори за начинаещи. Домашно приготвения хляб е една от любимите ми храни. Няма нищо по хубаво от аромата на току що изпечен хляб и

    Важно е да се използва прясна мая и водата с която го приготвяте да е топла.

    Хляб в домашна в хлебопекарна
    предишна
    Хляб в домашна хлебопекарна
    бърза и вкусна баница
    следваща
    Бърза и вкусна баница
    • 60 мин.
    • За 8
    • Лесна
    • 180

    Споделете:

    Или можете просто да копирате и споделяте този URL адрес
    Хляб в домашна в хлебопекарна
    предишна
    Хляб в домашна хлебопекарна
    бърза и вкусна баница
    следваща
    Бърза и вкусна баница

    Добавете коментар