0 0
Пълнени пилешки филенца

Пълнени пилешки филенца

Характеристика:

    Инструкции

    Сподели

    Пълнени пилешки филенца с кашкавал и сирене Чедър, печени на фурна.

    Представям Ви една бърза и много вкусна, здравословна и лесна за приготвяне рецепта за пълнени пилешки филенца.

     

    Необходими продукти:

    Пилешко филе – 6 бр.,

    Кашкавал – 100 гр.,

    Яйца – 3 бр.,

    Магданоз – 1 връзка,

    Сирене чедър – 75 г,

    Сол, червен пипер и олио.

    Начин на приготвяне на пълнени пилешки филенца:

    Направете по една “дупка” във всяко парче пилешко меко. Използвайте нож и внимателно разрежете филето, като не стигате до края. В издълбаната дупка, поставете смачкано топче от алуминиево фолио. Овкусете пилешкото филе със сол и червен пипер. Запържете го от двете страни в нагорещено олио до златист цвят.

    След това пригответе плънка от нарязаният на ситно магданоз, настърган кашкавал и яйцата. Отстранете алуминиевото фолио от пилешкото филе и го напълнете добре с готовата плънка. Наредете месото в намазана с олио тава и го печете за 15 минути на 200 градуса, в предварително загрята фурна. След това върху всяко филе поставете по едно парче сирене “Чедър” и допечете месото за още 10 минути.

    Поднесете с подходяща салата. Ястието е подходящо за обяд или вечеря.

    Да Ви е сладко!

     

     

     

    Торта с готови блатове, маскарпоне и течен шоколад
    предишна
    Торта с готови блатове, маскарпоне и течен шоколад
    Лятна зеленчукова манджа
    следваща
    Запечатване на месо
    • 45 минути
    • За 6
    • Лесна
    • 200 градуса

    Споделете:

    Или можете просто да копирате и споделяте този URL адрес
    Торта с готови блатове, маскарпоне и течен шоколад
    предишна
    Торта с готови блатове, маскарпоне и течен шоколад
    Лятна зеленчукова манджа
    следваща
    Запечатване на месо

    Добавете коментар